Länsi-Suomen
Rukoilevaisten Yhdistys ry
OoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoO


Etusivu
Tausta
Toiminta
Lähetystyö
Lehti
9/20
10/20
11/20
Biblia
Laulukirjat
Buggen postilla
Opetusta
Tilaus
Yhteystiedot
Palaute
Kysymykset
Haku

Länsi-Suomen Herännäislehden pääkirjoitus 10/20

Länsi-Suomen Herännäislehdestä julkaistaan LSRY:n kotisivuilla pääkirjoitus. Koko lehden voit tilata kotiin painettuna tai sähköpostiisi e-lehtenä tilaussivun kautta.


Inkerin kirkon teologisen koulutuskeskuksen rakennushanke Keltossa

Timo Laato, päätoimittaja

Rukoilevaisten lähetyshanke etenee. Alla hiukan väliaikatietoja tämänhetkisestä tilanteesta.

LSRY:n lähetyskohteena on Inkerin kirkon teologisen koulutuskeskuksen rakennusprojekti: auditorion sekä siihen kokonaisuuteen liittyvien lisätilojen rakentaminen. Rakentaminen on edennyt varsin ripeästi, itse asiassa paljon nopeammin kuin osasimme odottaa. Piispa Ivan Laptev kiittää rukouksista ja taloudellista tuesta jokaista. Hän kertoo, että sopimuksen kaksi ensimmäistä vaihetta on saatu hyvään päätökseen. Seuraavassa ote hänen kirjeestään (kirjoitettu syyskuun alussa, käännetty venäjästä ja painatusta varten hiukan muokattu):

"Ensimmäisen ja toisen vaiheen kustannukset (n:o 201 ja n:o 202) olivat 10 450 euroa ja 44 375 euroa, yhteensä 65 275 euroa. Summan olemme maksaneet urakoitsijalle. Rakentaminen on toteutettu hyvin ja hyvistä materiaaleista, siten kuin toivoimme. Nyt jo kolmas vaihe (n:o 203) on käynnissä. Tämän vaiheen kustannusarvio on 95 000 euroa. Pian vietämme harjannostajaisia. Olisimme erittäin iloisia, jos voisimme nähdä edustajanne juhlassa, mutta ymmärrämme, että rajat ovat edelleen kiinni. Harkitsemme videotallenteen tekemistä tilaisuudesta."

"Urakoitsija haluaa tehdä laadukasta työtä ja edetä hyvässä tahdissa. Hän ehdottaa, ettei työtä lopeteta talvella. Tällöin työt saataisiin päätökseen kesään 2021 mennessä. Sopimuksen neljännen ja viimeisen vaiheen (n:o 204) kustannusarvio on yhteensä 57 625 euroa. Kustannusarviossa ei vielä ole otettu huomioon kalusteita ja muita tarvittavia laitteita. Valmistelemme näistä omaa kustannusarviota."

Kelton koulutuskeskuksen rakennushankkeen kustannukset ovat siis kokonaisuudessaan yli 200 000 euroa. Tähän mennessä on rahaa kerättynä eri tahoilta ja yhteistyössä muiden kanssa jonkin verran yli 100 000 euroa eli noin puolet. Iloitsemme, että tämä projekti on lähtenyt reippaasti käyntiin ja siinä on päästy nopeasti eteenpäin. Jatkamme rukouksin ponnisteluja ja toivomme saavamme Herralta sen, mitä hän näkee hyväksi antaa.
Sivuja päivitetty viimeksi 29.11.2020
Sivujen ylläpito: petri salomaPOISTA_TAMA(a)rukoilevaisuus com