Länsi-Suomen
Rukoilevaisten Yhdistys ry
OoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoO


Etusivu
Tausta
Toiminta
Lähetystyö
Lehti
1/20
2/20
3/20
Biblia
Buggen postilla
Opetusta
Tilaus
Yhteystiedot
Palaute
Kysymykset
Haku

Länsi-Suomen Herännäislehden pääkirjoitus 1/20

Länsi-Suomen Herännäislehdestä julkaistaan LSRY:n kotisivuilla pääkirjoitus. Koko lehden voit tilata kotiin painettuna tai sähköpostiisi e-lehtenä tilaussivun kautta.


"...ihmisille hyvä tahto!"

Timo Laato, päätoimittaja

Menneen joulun aikana olen jälleen miettinyt meille tutun jouluevankeliumin lausetta: "... ja ihmisille hyvä tahto" (Luuk. 2:14). Jumalalla on hyvä tahto meitä kohtaan. Näin se on uskottava, sillä niin se on kirjoitettu. Koska hän on antanut ainoan Poikansa, niin "eikös hän myös lahjoita meille kaikkia hänen kanssansa" (Room. 8:32)? Sen uskoessa - kuinka autuas onkaan! Silloin eivät maalliset huolet paina. Mielenrauhaa eivät järkytä ihmisten moitteet, sitä eivät heilauta heidän pilkkansa. Eivät myöskään heidän kehunsa tai mielistelynsä. Ei ja vielä kerran ei, koska "meille on lapsi syntynyt, ja poika on meille annettu, jonka hartioilla herraus on, ja hänen nimensä kutsutaan Ihmeellinen, Neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhan päämies" (Jes. 9:5).

Tuossa luottamuksessa on hyvä jatkaa matkaansa uuteen vuoteen 2020 - olipa edessä mitä tahansa. Jumalan tahto meitä kohtaan ei voi olla paha, sillä enkelien laulu pyhänä jouluyönä todistaa hänestä vain ja ainoastaan hyvää. Heidän laillaan oma äitini jaksoi usein muistuttaa nuorimmalleen: "Timo! Muista uskoa Jumalasta hyvää." Nyt kertoisin hänelle mielelläni kaikesta siitä hyvästä, mikä on osakseni tullut elämässä. Häpeäkseni täytyy tunnustaa, että Jumala on tahtonut aina hyvää, vaikka hänen tahtoansa en joka hetki ole pitänyt hyvänä. Lopulta kumminkin kaikki kääntyy niiden parhaaksi, "jotka Jumalaa rakastavat" ja "jotka hänen aivoituksensa jälkeen kutsutut ovat" (Room. 8:28). Siksi tuota hetkeä kutsutaankin taivaalliseksi. Se taivas alkaa täällä jo maitten päällä ja kestää iäti kirkkaudessa!
Sivuja päivitetty viimeksi 29.3.2020
Sivujen ylläpito: petri salomaPOISTA_TAMA(a)rukoilevaisuus com